Kā pārvaldīt sava uzņēmuma lietotājus?

Lietotāju saraksts iestatījumos ir redzams tikai uzņēmuma konta īpašniekam un administratoram, ja tiek iegādāti papildu uzņēmuma lietotāji. Lietotāju cilnē varat pārskatīt sava uzņēmuma lietotāju statistiku, pievienot jaunus lietotājus, dzēst vai bloķēt esošos. Īpašnieks vai administrators var arī paaugstināt jebkuru no sava uzņēmuma lietotājiem par uzņēmuma administratoru.

Pārskatīt sava uzņēmuma lietotāju statistiku

1. Pieslēdzieties portālam, spiediet uz iestatījumu pogas - zobrata ikonas, kas atrodas ekrāna labajā pusē augšā, vai spiediet uz sava vārda, lai parādītos nolaižamā izvēlne, un spiediet uz "Iestatījumi".

vai

2. Spiediet uz cilnes "Lietotāji" un skatiet pirmo sadaļu ar nosaukumu "Lietotāju statistika".

3. Sadaļā "Lietotāju statistika" jūs redzēsiet:

  • Uzņēmuma lietotāji - kopējais pašreizējo uzņēmuma lietotāju skaits (Piezīme: šis ir jūsu esošo uzņēmuma lietotāju skaits. Kopējais iegādāto papildu lietotāju skaits ir atrodams cilnes "Norēķini" sadaļā "Pārskats");

  • Neapstiprinātie uzaicinājumi - ielūgumu skaits, kas tika nosūtīts lietotājiem, lai tie pievienotos jūsu uzņēmuma kontam, taču vēl nav pieņemti vai noraidīti;

  • Šajā mēnesī izmantotie paraksti - kopējais parakstu skaits, ko mēneša laikā izmantojuši visi jūsu lietotāji;

  • Papildu paraksti šajā mēnesī - parakstu skaits, kas pārsniedz jūsu apmaksātā plāna limitu;

  • Dokumentu uzglabāšana - cik daudz dokumentu glabātuves vietas jūs jau izmantojat un cik daudz ir palicis.


Atsevišķu uzņēmuma lietotāju statistika

4. Ja lietotājs ir pieņēmis ielūgumu pievienoties uzņēmuma kontam un lietotāja statuss ir "Aktīvs", tad jūs varēsiet pārskatīt lietotāja individuālā tekošā mēneša portāla lietošanas statistiku, nospiežot bultiņu lietotāja vārda kreisajā pusē.

5. Šeit jūs redzēsiet lietotāju pozīciju uzņēmumā un uzņēmuma nosaukumu (ja šie lauki ir aizpildīti lietotāja profilā), jūs redzēsiet pēdējo reizi, kad lietotājs bija pieslēdzies portālam, cik daudz vietas aizņem šī lietotāja dokumenti, cik daudz paraksti tika izmantoti šajā mēnesī un cik reizes lietotājs bija pieteicies portālā (sesiju skaits šajā mēnesī).


Jauna uzņēmuma lietotāja izveidošana

6. Spiediet uz pogas "Pievienot jaunu lietotāju", kas atrodas blakus otrajai sadaļai ar nosaukumu "Lietotāji".

7. Aizpildiet visus laukus, obligāti aizpildāmie lauki ir "Vārds", "Uzvārds", "Personas kods" un "E-pasts".

8. Lietotāju veidošanas laikā tiek veidots arī viņu kontakts. Atzīmējiet izvēles rūtiņu, ja vēlaties kopīgot šo kontaktu ar citiem uzņēmuma lietotājiem.

9. Jaunais lietotājs tagad saņems paziņojumu uz savu e-pasta adresi, ka ir ticis reģistrēts portālā, un lietotājam būs jāpiesakās un jāapstiprina sava e-pasta adrese.

10. Kad konta apstiprināšana ir veikta, jaunais lietotājs uzreiz kļūs par uzņēmuma lietotāju.


Esoša portāla lietotāja uzaicināšana pievienoties uzņēmuma kontam

11. Ja lietotājam, kuru vēlaties uzaicināt kļūt par jūsu uzņēmuma lietotāju, jau ir konts portālā ar ievadīto e-pasta adresi, tad pietiks tikai ar laukiem "Vārds", "Uzvārds" un "E-pasts" - nevajadzēs ievadīt "Personas kods".

12. Šajā gadījumā jūs varat uzaicināt lietotāju pievienoties uzņēmumam, spiežot uz saites.

13. Šis lietotājs tagad saņems ielūgumu savā e-pastā pievienoties uzņēmuma kontam. Piesakoties portālā un pieņemot ielūgumu, lietotājs piekrīt, ka konta pārvaldnieks (uzņēmuma konta īpašnieks) iegūs pilnīgu kontroli pār lietotāja kontu.

Piezīme: tā kā viens konts vienmēr var būt bez maksas, personīgo kontu un darba kontu vienmēr ieteicams nodalīt. Uzņēmuma lietotāja kontam labāk ir izmantot darba e-pasta adresi, jo uzņēmuma administrators iegūst pilnīgu kontroli pār šo kontu un vēlāk to var izdzēst.


Uzņēmuma lietotāju kontu pārvaldīšana / dzēšana

14. Ja lietotājs nepieņem ielūgumu pievienoties uzņēmuma kontam vai nepārbauda savu e-pastu, uzņēmuma administrators varēs tikai atcelt ielūgumu sadaļā "Lietotāji" spiežot uz "Darbības" un "Atcelt uzaicinājumu".

15. Ja lietotājs pievienojas uzņēmuma kontam un lietotāja statuss tiek parādīts kā "Aktīvs" blakus lietotāja vārdam sadaļā "Lietotāji", uzņēmuma administrators varēs:

  • Rediģēt lietotāju - rediģēt lietotāja vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, tālruņa numuru, uzņēmuma nosaukumu un amata nosaukumu uzņēmumā. Administrators var arī izvēlēties, vai šī lietotāja kontakti tiks koplietoti uzņēmumā, nospiežot pogu;

  • Nodot īpašnieka tiesības - nododiet sava uzņēmuma konta īpašnieka tiesības jebkuram sava uzņēmuma lietotājam. Piezīme: šī darbība ir neatgriezeniska no sākotnējā uzņēmuma konta īpašnieka puses, un īpašnieks zaudēs un nodos visas sava uzņēmuma konta īpašnieka tiesības citam lietotājam. Šis lietotājs pēc tam vajadzības gadījumā var nodot tiesības atpakaļ sākotnējam īpašniekam vai jebkuram citam lietotājam.

  • Paaugstināt līdz administratoram - administrators var paaugstināt jebkuru citu lietotāju par administratoru. Administratoram būs tādas pašas lietotāja un dokumentu pārvaldības tiesības kā īpašniekam, taču administrators nevarēs mainīt plānu vai norēķinu datus un nevarēs pārvaldīt īpašnieka kontu;

  • Bloķēt lietotāju - apturēt lietotāja kontu, lai lietotājs nevarētu pieteikties šajā konkrētajā kontā, tomēr šī funkcija ir atgriezeniska un apturēšanu var atcelt, ja nepieciešams;

  • Apskatīt dokumentus - pārskatīt visus dokumentus lietotāja kontā;

  • Ģenerēt API piekļuves atslēgu - administrators vai īpašnieks sava uzņēmuma lietotājiem var ģenerēt API piekļuves atslēgas. Šī piekļuves atslēga ir nepieciešama Dokobit Portal API risinājumam, kas ļauj automatizēt dažādus dokumentu parakstīšanas procesus. Plašāku informāciju par portāla API risinājumu var atrast šeit;

  • Dzēst lietotāju - neatgriezeniski izdzēst uzņēmuma lietotāja kontu. Piezīme: šī darbība ir neatgriezeniska. Lietotāju kontu dzēšana nozīmē, ka konts tiek neatgriezeniski izdzēsts un tiek atsaukta piekļuve visiem dokumentiem.

16. Varat izmantot meklēšanas joslu, lai vieglāk meklētu sava uzņēmuma lietotājus, ievadot viņu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi vai izvēloties viņu statusu.


Lai izdzēstu uzņēmuma īpašnieka kontu

17. Lai varētu izdzēst savu kontu, uzņēmuma īpašnieka konta turētājam vispirms ir jāizdzēš visi uzņēmuma lietotāji.

18. Profila lapas apakšējā labajā stūrī spiediet pogu "Dzēst kontu" un apstipriniet darbību. Piezīme: visi dokumenti un dati, kas saistīti ar šo kontu, tiks neatgriezeniski dzēsti, un vēlāk tos nevarēs atgūt. Pirms konta dzēšanas mēs iesakām lejupielādēt visus dokumentus, kurus vēlaties saglabāt.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties