Kā iegādāties maksas abonementu

Ja jums ikdienā vairs nepietiek ar "Bezmaksas" plāna iespējām, jūs jebkurā brīdī varat iegādāties maksas plāna abonementu. 

Individuāliem lietotājiem mēs piedāvājam "Profesionālo" plānu, mazām komandām ir piemērots "Komandas" plāns, savukārt, lieliem uzņēmumiem iesakām apsvērt "Uzņēmuma" plāna iegādi.

Ja ir nepieciešama palīdzība izvēlēties jums atbilstošu plānu, varat sazināties ar mūsu komandu, rakstot uz atbalsts@dokobit.com. Vajadzības gadījumā iesakam arī apskatīt mūsu mājaslapā pieejamo cenrādi, kurā ir izveidota detalizēta tabula, kas savstārpēji salīdzina katrā plānā pieejamās funkcijas un izmaksas.


Kā iegādāties maksas abonementu

Piezīme. "Dokobit" rēķini tiek izrakstīti automātiski, balstoties uz lietotāja kontā ievadīto informāciju. Tāpēc pirms maksas abonementa iegādes, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu iestatījumos norādītā norēķinu informācija ir korekta.

1. Pieslēdzieties portālam un lapas augšpusē spiediet uz oranžās pogas "Abonēt plānu".

Alternatīva opcija ir doties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (ekrāna augšējā labajā stūrī), un tad kreisajā pusē izvēlēties apakšsadaļu "Norēķini". Pārskata daļā atradīsiet oranžu pogu "Mainīt plānu".

2. Izvēlieties jums atbilstošo plānu, spiežot uz pogas "Abonēt tagad".

"Komandas" plānā par papildu samaksu varat iegādāties vairāku lietotāju pozīcijas savam kontam, ja nepieciešams. Ja vēlaties abonementu iegādāties tikai sev, tad atlasiet vienu lietotāja kontu.

3. Izvēlieties norēķinu ciklu.

Piezīme. Gada abonementiem tiek piešķirta atlaide.

4. Izvēlieties apmaksas veidu.

Piezīme. Bankas pārskaitījumi ir pieejami tikai gada norēķinu cikliem.

5. Ja izvēlējāties ikmēneša norēķinu ciklu, ievadiet bankas kartes informāciju.

6. Norādiet atbilstošo konta veidu (personīgais vai uzņēmuma) un aizpildiet nepieciešamos laukus.

Piezīme. Atgādinām, ka šī informācija tiks iekļauta jūsu rēķinos.

7. Pārbaudiet pasūtījuma informāciju, iepazīstieties ar "Dokobit" pakalpojumu sniegšanas noteikumiem un apstipriniet, ka piekrītat tiem. Lai pabeigtu pirkumu, lapas apakšā spiediet pogu "Maksāt".

Atkarībā no izvēlētā maksājuma veida tiks iekasēta maksa no jūsu bankas kartes vai arī tiks nosūtīts rēķins uz jūsu norādīto e-pasta adresi. Rēķini tiek arī automātiski uzglabāti konta iestatījumos, apakšsadaļā "Norēķini".

Piezīmes.
  • Maksa tiks iekasēta katru mēnesi vai katru gadu (atkarībā no jūsu izvēlētā norēķinu cikla), līdz atcelsiet savu abonementu.
  • Bankas pārskaitījuma maksājumi jāveic 30 dienu laikā pēc rēķina saņemšanas.

Kurš nosedz parakstu izmaksas, ja parakstīšanā ir iesaistītas vairākas puses

Dokumenta īpašnieks, kurš ir maksas plāna lietotājs (uzņēmuma konta lietotājs, administrators vai konta īpašnieks), ir finansiāli atbildīgs par visiem parakstiem no visām iesaistītajām pusēm.

Savukārt, dokumenta īpašnieks, kuram ir "Bezmaksas" konts, šīs izmaksas nesedz – paraksti tiek individuāli ieskaitīti katra iesaistītā lietotāja ikmēneša patērēto parakstu apjomā.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties