Papildu lietotāju vai parakstu iegāde

Ja jums ir izveidots "Bezmaksas" konts un ir radusies nepieciešamība iegūt vairāk parakstu, jūs varat iegādāties maksas plāna abonementu (individuāliem lietotājiem mēs iesakam plānu "Profesionālais").Ja jums ir izveidots "Komandas" konts, un jūs vēlētos uzaicināt kolēģus pievienoties jūsu komandai, tad tiešsaistē varat iegādāties papildu lietotājus.

Papildu lietotāju iegāde (attiecas uz plānu “Komanda”)

1. Pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (kas atrodas ekrāna augšējā labajā pusē), vai noklikšķinot uz sava vārda, lai atvērtu nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:

2. Atveriet cilni “Norēķini”.

3. Sadaļā "Jūsu plāns" spiediet uz "Palielināt lietotāju ierobežojumu".

4. Norādiet, cik lietotāju jums ir nepieciešams.

5. Aizpildiet savu norēķinu informāciju un spiediet pogu “Drošs maksājums”.

6. Par papildu lietotājiem tiks iekasēta attiecīgā summa, kas atbilst periodam līdz jūsu plāna derīguma termiņam. Pēc tam, kad jūsu plāna derīguma termiņš tiks atjaunots, arī jaunajā abonēšanas rēķinā tiks iekļauta summa par papildu lietotājiem.


Papildu parakstu iegāde

7. Ja jums jau ir maksas plāna abonements un jūs pārsniedzat parakstu skaitu, kas tajā ir iekļauts, tad maksa par papildu parakstiem tiks pievienota jūsu nākamajam rēķinam. Cena par katru parakstu ir atkarīga no jūsu izvēlētā plāna.

8. "Bezmaksas" konta lietotāji var iegūt papildu parakstus, iegādājoties kādu no mūsu maksas plāna abonementiem.


Kurš maksā par parakstiem, ja parakstīšanā ir iesaistītas vairākas puses?

Ja dokumenta īpašnieks ir maksas plāna abonētājs, administrators vai lietotājs, tad viņš būs finansiāli atbildīgs par visiem parakstiem no visām iesaistītajām pusēm.

Ja dokumenta īpašniekam ir "Bezmaksas" konts, tad katra iesaistītā puse sedz sava paraksta izmaksas. "Bezmaksas" konta lietotājiem izmantotais paraksts tiks ieskaitīts ikmēneša 3 parakstu kvotā. Maksas plāna lietotājiem tas tiks ieskaitīts kvotā, kas ir atkarīga no konkrētā iegādātā plāna.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties