Paraksti ar mērķi

Paraksts ar mērķi ļauj norādīt, kādiem nolūkiem dokuments jāparaksta. Dokobit ir pieejami 3 parakstu mērķi:

  • Vīza - oficiāli apliecina, ka dokuments ir pārbaudīts un atzīts par pareizu;
  • Apliecinājums - apliecinājums, ka dokuments ir izlasīts un to ir pieņēmusi parakstītāja puse, piekrītot sniegtajai informācijai;
  • Kopijas apstiprinājums - apliecinājums, ka dokumenta kopija ir īsta.

Piezīme: Paraksta mērķa funkcionalitāte ir pieejama plānu "Profesionālais", "Komanda" un "Uzņēmums" lietotājiem.


Augšupielādējot dokumentu un kopīgojot to ar citiem dalībniekiem, jūs varat norādīt parakstīšanas mērķi.

1. Augšupielādējot dokumentu Dokobit portālā, atlasiet dalībnieka lomu blakus viņu vārdam kā “Paraksts ar mērķi”. Pēc tam izvēlieties vienu no trim paraksta mērķiem.

2. Varat mainīt mērķi, līdz dalībnieks paraksta dokumentu, rediģējot dalībniekus.

3. Ja jūs uzaicināja parakstīt dokumentu, atverot dokumentu, jūs redzēsiet parakstīšanas mērķi.

4. Pēc dokumenta parakstīšanas metadatos blakus dalībnieku informācijai redzēsiet paraksta mērķi. Parakstīšanas mērķi jūs redzēsiet arī apstiprinājuma lapā, kā arī paša dokumenta paraksta anotācijā. Parakstīšanās iemeslu redzēsiet arī paraksta anotācijā pašā dokumentā (ja tas ir PDF dokuments).


Lai iestatītu parakstu ar pielāgotu iemeslu

5. Augšupielādējot dokumentu, atlasiet dalībnieka lomu kā “Paraksts ar mērķi”. Pēc tam izvēlieties “Ievadīt citu mērķi”.

6. Pēc opcijas “Ievadīt citu mērķi” izvēles parādīsies jauns logs, kurā varēsiet ievadīt paraksta mērķi. Piezīme: teksta garums nedrīkst pārsniegt 100 rakstzīmes. Pielāgotais mērķis būs redzams paraksta anotācijā un dokumenta darbību vēsturē.

7. Jūs varēsiet rediģēt vai noņemt pielāgotā paraksta mērķi vai mainīt to uz vienu no trim jau pielāgotajiem paraksta mērķiem. To varēsiet izdarīt solī "Pievienot dalībniekus" vai rediģējot dalībniekus nākamajā solī. Piezīme: Pēc dokumenta parakstīšanas dalībnieka paraksta mērķi mainīt nevar.

8. Pēc dokumenta parakstīšanas metadatos blakus dalībnieka informācijai redzēsiet paraksta mērķi. Parakstīšanās iemeslu redzēsiet arī paraksta anotācijā pašā dokumentā (ja tas ir PDF dokuments).

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties