Kā izvēlēties pareizo dokumenta formātu?

Augšupielādējot dokumentu parakstīšanai, pirmajā solī ir jāizvēlas parakstītā dokumenta formāts, kādu ir plānots pēc parakstīšanas lejupielādēt.

Parakstīta dokumenta formāts PDF - pēc dokumenta parakstīšanas varēsiet lejupielādēt parakstītu pdf failu. Tas arī nozīmē to, ka, augšupielādējot dokumentu, tam arī jābūt pdf formātā.

Piezīme: augšupielādējot dokumentu parakstīšanai, varat izvēlēties vēlamo paraksta anotācijas pozīciju. Anotācijas var būt izvietotas dokumenta pirmās vai pēdējās lapas augšdaļā, dokumenta pirmās vai pēdējās lapas apakšdaļā, vai arī jūs varat izvēlēties vispār nelietot parakstu anotācijas. Anotācijas būs redzamas parakstītajos PDF formāta dokumentos. Plašāku informāciju par anotācijas pozīcijas izvēli varat atrast šeit.

Parakstīta dokumenta formāts ASiC, ADoc vai BDoc - pēc dokumenta parakstīšanas varēsiet lejupielādēt parakstītu ASiC, ADoc vai BDoc. ASiC ir starptautiski atzīts konteinera tipa dokumentu formāts, ADoc - lokāli atzīts konteinera tipa dokumentu formāts Lietuvā un BDoc - lokāli atzīts konteinera tipa dokumentu formāts Igaunijā. Šajās konteinera tipa datnēs varat augšupielādēt vairākus jebkura formāta failus.

Parakstīta dokumenta formāts EDoc - pēc dokumenta parakstīšanas varēsiet lejupielādēt parakstītu EDoc. Šis ir Latvijā lokāli atzīts konteinera tipa dokumentu formāts. Šajā konteinerā varat augšupielādēt vairākus failus, kuru formāti var variēt no pdf līdz docx, odt, xlsx, ods, pptx, ppsx, odp, tif, tiff, jpg, jpeg, jfif, png vai citiem edoc.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties