Paraksta anotācijas pozīcija

Dokobit portālā, augšupielādējot dokumentu parakstīšanai, varat izvēlēties vēlamo paraksta anotāciju pozīciju. Anotācijas var atrasties dokumenta pirmo vai pēdējo lapu augšdaļā vai apakšdaļā, vai arī jūs varat izvēlēties vispār nelietot parakstu anotācijas.

Piezīme: izvēlētā paraksta anotācijas vieta tiks piemērota visiem dalībniekiem. Anotācijas būs redzamas parakstītajos PDF formāta dokumentos.

Lai izvēlētos paraksta anotācijas vietu

1. Augšupielādējot dokumentu un pievienojot dalībniekus, sadaļā "4. Iestatīt dokumenta opcijas" spiediet uz bultiņas blakus "Paraksta anotācijas vieta" un atlasiet vēlamo anotācijas pozīciju. Piezīme: iespēja izvēlēties anotācijas pozīciju būs pieejama tikai šajā solī. Pēc tam, kad nospiedīsiet pogu “Sūtīt” vai pēc dokumenta parakstīšanas nevarēsiet atlasīt vai mainīt pozīciju.


Anotāciju pozīcija parakstītā dokumentā

2. Pēc tam, kad visas puses ir parakstījušas dokumentu, atveriet dokumentu Dokobit portālā un lejupielādējiet to, spiežot pogu "Lejupielādēt parakstītu dokumentu", kas atrodas lapas apakšdaļā. Paraksta anotācija būs redzama pozīcijā, kas tika izvēlēta, augšupielādējot dokumentu.

3. Ja anotācijas pozīciju izvēlējāties kā "Pirmā lapa - augšā", anotācija būs redzama parakstītā dokumenta pirmās lapas kreisajā augšējā stūrī. Ja izvēlējāties anotācijas pozīciju "Pēdējā lapa - augšā", anotācija būs redzama parakstītā dokumenta pēdējās lapas kreisajā augšējā stūrī.

4. Ja anotācijas pozīciju izvēlējāties kā "Pirmā lapa - apakšā", anotācija būs redzama kreisajā stūrī pirmās lapas apakšdaļā. Ja atlasītā anotācijas pozīcija ir "Pēdējā lapa - apakšā", anotācija būs redzama kreisajā stūrī pēdējās lapas apakšdaļā.

5. Ja izvēlējāties "Nelietot anotācijas", tad parakstu anotācijas parakstītajā dokumentā nebūs redzamas.


Personas koda uzrādīšana paraksta anotācijā

Plānu "Komanda" un "Uzņēmums" lietotāji var izvēlēties, vai viņu personas kods būs redzams parakstu anotācijās, vai nē. Uzņēmuma konta administrators var iestatīt noklusējuma iestatījumu visiem uzņēmuma konta lietotājiem norādot, vai viņu personas kodiem ir jābūt redzmiem anotācijās. Administrators var arī izvēlēties, vai šos iestatījumus uzņēmuma lietotāji var ignorēt.

6. Augšupielādējot dokumentu un pievienojot dalībniekus, sadaļā "4. Iestatīt dokumenta opcijas" atzīmējiet izvēles rūtiņu "Rādīt personas kodu paraksta anotācijā", ja vēlaties, lai jūsu personas kods būtu redzams parakstītajā PDF dokumentā.

7. Pēc dokumenta parakstīšanas personas kods būs redzams paraksta anotācijā.

8. Ja nevēlaties paraksta anotācijā rādīt savu personas kodu, atstājiet izvēles rūtiņu "Rādīt personas kodu paraksta anotācijā" neatzīmētu.

9. Ja konta administrators ļāva uzņēmuma lietotājiem ignorēt noklusējuma opciju, kaut arī noklusējuma opcija tiks automātiski lietota, lietotāji to varēs mainīt, atzīmējot vai noņemot atzīmi no izvēles rūtiņas "Rādīt personas kodu paraksta anotācijā".

10. Ja konta administrators ir iestatījis opciju "Neatļaut izmaiņas", tad šādā gadījumā uzņēmuma lietotāji nevarēs mainīt šos iestatījumus. Augšupielādējot dokumentu, lauks "Rādīt personas kodu paraksta anotācijā" būs neaktīvs, un tiks piemērota tikai uzņēmuma konta administratora iestatītā opcija.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties