Kā nodot galvenā administratora tiesības citam uzņēmuma lietotājam?

Ja nepieciešams, uzņēmuma konta īpašnieks var nodot savas galvenā administratora tiesības jebkuram citam sava uzņēmuma lietotājam.

Piezīme: Ja uzņēmuma konta īpašnieks plāno pamest uzņēmumu, šī darbība ir jāveic pirms aiziešanas.
Piezīme: Sākotnējais uzņēmuma konta īpašnieks neatgriezeniski zaudēs savas īpašumtiesības, mirklī, kad nodos tās citam lietotājam. Vajadzības gadījumā jaunais konta īpašnieks pēc tam var atgriezt atpakaļ šīs tiesības, ja nepieciešams.

1. Lai nodotu īpašumtiesības, pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (kas atrodas ekrāna augšējā labajā malā), vai noklikšķinot uz sava vārda, lai atvērtu nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:

2. Spiediet uz cilnes "Lietotāji".

3. Lietotāju sarakstā izvēlieties aktīvo lietotāju, kuram vēlaties nodot uzņēmuma konta īpašumtiesības, un spiediet pogu "Darbības". Pēc tam spiediet "Nodot īpašnieka tiesības".

4. Apstipriniet darbību, spiežot uz pogas "Jā".

Piezīme: Gadījumā, ja uzņēmuma konta īpašnieks pats nevar nodot īpašumtiesības citam lietotājam (piemēram, konta īpašnieks vairs nestrādā uzņēmumā), tad uzņēmuma pārstāvim ir jāsazinās ar mums, sūtot e-pastu uz atbalsts@dokobit.com, lai saņemtu tālākus norādījumus.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties