Kā nodot konta īpašumtiesības citam lietotājam

"Dokobit by Signicat" portālā, "Komandas" un "Uzņēmuma" plānu kontu īpašnieki var nodot sava konta īpašumtiesības citam lietotājam, kas ir piesaistīts uzņēmuma kontam. Šī funkcija ir noderīga situācijās, kurās pašreizējais konta īpašnieks plāno doties prom no uzņēmumu. Tādā gadījumā šī darbība jāveic pirms notiek darbinieku nomaiņa.

Piezīme. Ja kāda iemesla dēļ esošais konta īpašnieks nevar nodot īpašumtiesības citam lietotājam, jūsu uzņēmuma pārstāvim ir nepieciešams ar mums sazināties, lai iegūtu papildinformāciju, rakstot uz e-pastu atbalsts@dokobit.com.


Kā nodot konta īpašumtiesības citam lietotājam


Piezīme. Konta īpašumtiesību nodošana ir neatgriezeniska darbība. Taču vajadzības gadījumā jaunieceltais konta īpašnieks var atgriezt šīs tiesības, ja nepieciešams.


1.0. Pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, spiežot uz zobrata ikonas (ekrāna augšējā labajā pusē) vai spiežot uz sava vārda, tādējādi atverot nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:


1.1. Kreisajā pusē izvēlieties apakšsadaļu "Lietotāju pārvaldība".


1.2. Šeit varēsiet apskatīt visus lietotājus, kuri ir pievienoti jūsu kontam.

Izvēlieties lietotāju, kuram vēlaties nodot konta īpašumtiesības. Tad spiediet pogu "Darbības", kas atrodas labajā pusē, blakus izvēlētā lietotāja personas datiem.


1.3. Parādīsies papildu iestatījumi. Spiediet uz opcijas "Nodot īpašnieka tiesības".


1.4. Uz ekrāna uznirdīs papildu logs. Ja vēlaties saglabāt administratora lomu uzņēmuma kontā pirms īpašumtiesību nodošanas, veiciet atzīmi izvēles rūtiņā. Tad spiediet pogu "Turpināt".


1.5. Apstipriniet darbību, spiežot pogu "Apstiprināt un nodot".

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties