Kā izdzēst uzņēmuma lietotāja kontu?

Uzņēmuma konta īpašniekam un administratoriem ir dota iespēja dzēst uzņēmuma kontā pievienotos lietotājus. Šī funkcija ir noderīga, ja kāds no uzņēmuma lietotājiem pamet uzņēmumu vai ja lietotājs vienkārši neizmanto kontu.

Piezīme: Lietotāja konta dzēšana ir neatgriezeniska, un piekļuve visiem tajā esošajiem dokumentiem tiks atsaukta.

Piezīme: Tā kā ikvienam no mūsu lietotājiem drīkst būt viens "Bezmaksas" konts Dokobit portālā, mēs rekomendējam nodalīt personīgo kontu no darba konta. Darbam paredzētajam lietotāja kontam vislabāk ir izmantot uzņēmuma e-pasta adresi un personīgajam kontam personīgo e-pasta adresi. Mēs iesakām arī papildus informēt lietotājus neglabāt savus personīgos dokumentus uzņēmuma kontā, jo gan pašu kontu, gan tajā esošos dokumentus jebkurā brīdī var pārvaldīt un izdzēst uzņēmuma konta īpašnieks vai tā administratori.

1. Lai izdzēstu uzņēmuma lietotāja kontu, pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (kas atrodas ekrāna augšējā labajā malā), vai noklikšķinot uz sava vārda, lai atvērtu nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:

2. Spiediet uz cilnes "Lietotāji".

3. Sadaļā "Lietotāji" redzēsiet visus lietotājus, kas pievienoti uzņēmuma kontam.

4. Izvēlieties lietotāju, kuru vēlaties dzēst, un spiediet pogu "Darbības", kas atrodas blakus lietotāja vārdam un uzvārdam, pēc tam spiediet "Dzēst lietotāju".

5. Kad nospiedīsiet pogu "Dzēst lietotāju", parādīsies jauns logs, kurā varēsiet pārsūtīt lietotāja dokumentus sev vai citam uzņēmuma lietotājam. Ja vēlaties pārsūtīt dokumentus, spiediet pogu "Pārsūtīt un dzēst".

6. Izvēlieties lietotāju, kuram vēlaties pārsūtīt dokumentus.

7. Jūs varat arī izdzēst lietotāja kontu, nepārsūtot viņa dokumentus sev vai citam uzņēmuma lietotājam. Šajā gadījumā izvēlieties opciju "Dzēst bez dokumentu pārsūtīšanas".

8. Ja lietotāja kontā nav neviena dokumenta, pēc darbības "Dzēst lietotāju" izvēles, jums būs tikai jāapstiprina dzēšanas darbība, spiežot pogu "Dzēst".

Piezīme: Ja dzēsto lietotāju neplānojat aizvietot ar kādu citu, un tā vietā vēlētos samazināt apmaksāto lietotāju skaitu, sazinieties ar mums caur e-pastu atbalsts@dokobit.com – norādiet, cik lietotāju vēlaties atstāt jūsu uzņēmuma kontā, un mēs veiksim nepieciešamās izmaiņas. Atjaunotā informācija tiks atspoguļota turpmākajos rēķinos par jūsu maksas plāna abonementu.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties