Kā izdzēst uzņēmuma lietotāja kontu?

Uzņēmuma konta īpašniekam un administratoriem ir tiesības dzēst uzņēmuma kontā pievienotos uzņēmuma konta lietotājus. Šī funkcionalitāte ir noderīga, ja kāds no uzņēmuma lietotājiem pamet uzņēmumu vai ja lietotājs vienkārši neizmanto kontu.

Piezīme: lietotāja konta dzēšana ir neatgriezeniska. Lietotāja konts tiek pilnībā izdzēsts no portāla, un piekļuve visiem tajā esošajiem dokumentiem tiek atsaukta.

Piezīme: tā kā ikvienam Dokobit portālā var būt viens bezmaksas konts, mēs vienmēr iesakām lietotājiem nodalīt personīgos un darba kontus. Darbam paredzētajam lietotāja kontam vislabāk ir izmantot uzņēmuma e-pasta adresi un personīgajam kontam personīgo e-pasta adresi. Mēs iesakām arī papildus informēt lietotājus neglabāt savus personīgos dokumentus uzņēmuma kontā, jo gan pašu kontu, gan tajā esošos dokumentus jebkurā brīdī var pārvaldīt un izdzēst galvenais administrators vai uzņēmuma administratori.

1. Lai izdzēstu uzņēmuma lietotāja kontu, ielogojieties portālā, spiediet pogu "Iestatījumi" - zobrata ikonu, kas atrodas ekrāna labās puses augšdaļā, vai arī nolaižamajā izvēlnē spiediet uz sava vārda un spiediet uz "Iestatījumi".

vai

2. Spiediet uz cilnes "Lietotāji".

3. Sadaļā "Lietotāji" redzēsiet visus lietotājus, kas pievienoti uzņēmuma kontam.

4. Atlasiet lietotāju, kuru vēlaties izdzēst, un spiediet pogu "Darbības", kas atrodas blakus lietotāja vārdam un uzvārdam, pēc tam spiediet "Dzēst lietotāju".

5. Kad nospiedīsiet pogu "Dzēst lietotāju" parādīsies jauns logs, kurā varēsiet pārsūtīt lietotāja dokumentus sev vai citam uzņēmuma lietotājam. Ja vēlaties pārsūtīt dokumentus, spiediet pogu "Pārsūtīt un dzēst".

6. Izvēlieties lietotāju, kuram vēlaties pārsūtīt dokumentus.

7. Jūs varat arī izdzēst lietotāja kontu, nenododot viņa dokumentus sev vai citam uzņēmuma lietotājam. Šajā gadījumā izvēlieties opciju "Dzēst bez dokumentu pārsūtīšanas".

8. Ja lietotāja kontā nav neviena dokumenta, pēc darbības "Dzēst lietotāju" izvēles jums būs tikai jāapstiprina dzēšanas darbība, spiežot pogu "Dzēst".

Piezīme: ja dzēstā lietotāja vietā nevēlaties pievienot citu lietotāju, sazinieties ar mums pa e-pastu atbalsts@dokobit.com un norādīet informāciju par to, cik lietotāju jāatstāj jūsu uzņēmuma kontā. Mēs atjaunināsim lietotāju skaitu jūsu uzņēmuma kontā. Šī informācija būs redzama arī turpmākajos rēķinos par plāna abonementu (cena tiks aprēķināta saskaņā ar atjaunināto lietotāju informāciju).

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties