Mana konta informācija

Jūsu konta informācija ir atrodama iestatījumu apakšsadaļā "Mans profils". Tur varat rediģēt savu personīgo informāciju, noņemt piesaistītās viedierīces, mainīt paziņojumu iestatījumus, pievienot alternatīvās e-pasta adreses un vajadzības gadījumā izdzēst kontu.

Šajā rakstā:

Kā rediģēt savu personīgo informāciju

1. Pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (ekrāna augšējā labajā stūrī) vai noklikšķinot uz sava vārda, tādējādi atverot nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties opciju "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:

2. Kreisajā pusē izvēlieties apakšsadaļu "Mans profils" un blakus tekstam "Informācija par personu" spiediet pogu "Mainīt".

3. Aizpildiet visus nepieciešamos laukus un spiediet pogu “Saglabāt”.

Piezīme. Ja iestatījumos ievadīsiet uzņēmuma nosaukumu, tas uzrādīsies e-pasta paziņojumos, kas tiek izsūtīti personām, kuras ir uzaicinātas parakstīt, apstiprināt vai skatīt dokumentu.  

4. Iestatījums "E-pasta paziņojumu un parakstu anotāciju valoda" nosaka valodu, kādā saņemsiet mūsu e-pasta paziņojumus un kādā uzrādīsies parakstu anotācijas, kuras var pievienot parakstītiem PDF dokumentiem.

Piezīme. Vārdu, uzvārdu un personas kodu nav iespējams rediģēt, jo "Dokobit" portālā šī informācija tiek iegūta no e-identifikācijas rīka, kuru lietojat, lai pieslēgtos portālam un parakstītu dokumentus. Ja ir izmaiņas šajos personas datos, iesakām sazināties ar jūsu elektroniskā paraksta sertifikāta izdevējiestādi, lai uzzinātu, kā informāciju atjaunot. 

Kā noņemt kontam piesaistīto mobilo ierīci

5. Dodieties uz iestatījumu apakšsadaļu "Mans profils", kā izklāstīts šīs instrukcijas 1. un 2. solī.

6. Iedaļā "Jūsu mobilās ierīces" redzēsiet sarakstu ar ierīcēm, kuras esat izmantojuši, lai pieslēgtos "Dokobit" kontam. Ja noņemsiet ierīci no saraksta, tiksiet izrakstīti no "Dokobit" konta un mūsu paziņojumus ierīcē nesaņemsiet, kamēr atkārtoti nepieslēgsieties savam "Dokobit" kontam, izmantojot attiecīgo ierīci.


Kā izmainīt e-pasta paziņojumu iestatījumus

7. Dodieties uz iestatījumu apakšsadaļu "Mans profils", kā izklāstīts šīs instrukcijas 1. un 2. solī.

8. Lai veiktu izmaiņas, iedaļās "Jaunumi" un "Paziņojumi" pēc vajadzības ieslēdziet/izslēdziet katru no paziņojumu opcijām.

Ja savā viedierīcē izmantojat "Dokobit" lietotni, paziņojumu iestatījumus varēsiet izmainīt gan mobilajai lietotnei, gan e-pastam.

Ja neizmantojat "Dokobit" lietotni, tad paziņojumu iestatījumus varēsiet izmainīt tikai e-pastam.


Kā piesaistīt kontam alternatīvu e-pasta adresi

Ja ikdienā mēdzat lietot vairākas e-pasta adreses, varat tās visas piesaistīt savam "Dokobit" kontam, lai saņemtu jums adresētos dokumentus.

Piezīme. 
  • Alternatīvās e-pasta adreses nav iespējams izmantot, lai reģistrētu jaunus "Dokobit" kontus.
  • Lai nošķirtu savus dokumentus, neiesakām piesaistīt savu personīgo e-pasta adresi uzņēmuma kontam.

9. Dodieties uz iestatījumu apakšsadaļu "Mans profils", kā izklāstīts šīs instrukcijas 1. un 2. solī.

10. Iedaļā "Konta alternatīvās e-pasta adreses" spiediet pogu "Pievienot".

11. Atvērsies uznirstošais logs. Ievadiet savu e-pasta adresi norādītajā lauciņā un spiediet pogu "Turpināt".

12. Jums tiks nosūtīts verifikācijas e-pasts. Nospiežot pogu "Apstiprināt e-pasta adresi", tā tiks veiksmīgi piesaistīta jūsu "Dokobit" kontam.


Kā izdzēst "Dokobit" kontu

13. Dodieties uz iestatījumu apakšsadaļu "Mans profils", kā izklāstīts šīs instrukcijas 1. un 2. solī.

14. Profila lapas apakšējā labajā stūrī spiediet pogu "Dzēst kontu" un apstipriniet darbību.

Piezīme. Visi dokumenti un dati, kas saistīti ar šo kontu, tiks neatgriezeniski dzēsti, un tos nevarēs atgūt. Pirms konta dzēšanas iesakām lejupielādēt visus dokumentus, kurus vēlaties saglabāt.

Piezīme. Ja esat lietotājs uzņēmuma kontā, poga “Dzēst kontu” nebūs aktīva. Tikai uzņēmuma konta īpašnieks vai administrators var dzēst pievienoto lietotāju kontus.

Ja saskārāties ar grūtībām vai iegādātais plāns neatbilda jūsu vajadzībām, lūdzu, dalieties ar mums savās pārdomās un viedoklī, rakstot uz atbalsts@dokobit.com. Mums ir ļoti svarīgi saņemt klientu atsauksmes.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties