Mana konta informācija

Jūsu konta informācija ir atrodama iestatījumos, sadaļā "Profils". Tur jūs varat rediģēt savu personisko informāciju, paziņojumu veidus, kā arī izmainīt jaunumu saņemšanas iestatījumus un vajadzības gadījumā izdzēst kontu.

Lai rediģētu savu personisko informāciju

1. Pieslēdzieties portālam un dodieties uz iestatījumiem, noklikšķinot uz zobrata ikonas (kas atrodas ekrāna augšējā labajā stūrī), vai noklikšķinot uz sava vārda, lai atvērtu nolaižamo izvēlni, un pēc tam izvēloties "Iestatījumi".

Zobrata ikona:

Nolaižamā izvēlne:

2. Cilnē "Profils", blakus "Informācija par personu" spiediet pogu "Mainīt"

3. Aizpildiet visus nepieciešamos laukus un beigās spiediet uz “Saglabāt”.
Piezīme: Ja tiks norādīts uzņēmuma nosaukums, tas parādīsies paziņojuma e-pastā blakus jūsu vārdam, tiklīdz jūs ar kādu personu kopīgosiet dokumentu.

4. Iestatījums "E-pasta paziņojuma un paraksta anotācijas valoda" nosaka e-pasta ziņu un paziņojumu valodu, ko jūs saņemsiet no sistēmas, un paraksta anotācijas valodu, kas uzrādīsies parakstītā dokumentā.

Piezīme: Jūs nevarēsiet rediģēt savu vārdu, uzvārdu vai personas kodu. Dokobit portālā šī informācija ir norādīta saskaņā ar jūsu elektroniskā paraksta sertifikātu. Ja ir mainījies vārds vai uzvārds, atjaunojiet e-paraksta sertifikātu. Šādos gadījumos iesakām sazināties ar iestādi, kas izdevusi jūsu elektroniskā paraksta rīku.


Lai noņemtu mobilo ierīci

5. Jūs redzēsiet to mobilo ierīču sarakstu, kurus izmantojāt, lai pieteiktos savā Dokobit kontā. Izvēloties noņemt kādu ierīci, jūsu Dokobit konts no tās tiks izrakstīts, un jūs uz to pārtrauksiet saņemt mūsu paziņojumus, kamēr atkārtoti tajā netiks veikta pieteikšanās.


Lai rediģētu e-pasta paziņojumu uzstādījumus

6. Lapas apakšdaļā pārslēdziet paziņojumu iestatījumus, lai tos ieslēgtu vai izslēgtu. Jūs varēsiet iestatīt dažādas paziņojumu iespējas savam mobilajam viedtālrunim un e-pastam.


Lai dzēstu kontu

7. Profila lapas apakšējā labajā stūrī spiediet pogu "Dzēst kontu" un apstipriniet darbību. Piezīme: visi dokumenti un dati, kas saistīti ar šo kontu, tiks neatgriezeniski dzēsti, un vēlāk tos nevarēs atgūt. Pirms konta dzēšanas, mēs iesakām lejupielādēt visus dokumentus, kurus vēlaties saglabāt.

Piezīme: Ja jums ir uzņēmuma konts, uzņēmuma lietotāja kontu var izdzēst tikai uzņēmuma administrators. Šādā gadījumā, lūdzu, sazinieties ar sava uzņēmuma administratoru.

Ja Jums radās kādas grūtības vai Dokobit portāls neatbilda jūsu cerībām, kā rezultātā izlēmāt dzēst kontu, mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu ar mums sazināties un dalīties savās pārdomās. Jūsu atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties