Kā izdzēst jau augšupielādētu dokumentu?

Jūs jebkurā laikā varat izdzēst dokumentus, kas jums vairs nav nepieciešami. Ja esat dokumenta īpašnieks vai jums ir piekļuves un dokumentu pārvaldības tiesības, varat arī izdzēst dokumentu no citu uzaicināto dalībnieku kontiem, ja viņi to vēl nav parakstījuši.

Šajā rakstā:
Lai izdzēstu dokumentu, kuru citi dalībnieki vēl nav parakstījuši

1. Atveriet dokumentu no dokumentu saraksta lapas.

2. Spiediet uz pogas "Dzēst", kas atrodas darbību joslā lapas augšpusē.

3. Ja dokumentu vēl nav parakstījuši visi dalībnieki, jūs varēsiet izvēlēties to izdzēst tikai sev vai sev un citiem dalībniekiem. Lai no sava konta izdzēstu atlasīto dokumentu, spiediet pogu “Dzēst tikai man”.

4. Apstipriniet darbību, spiežot pogu “Dzēst”.

Piezīme: dokuments tiks dzēsts no jūsu konta, taču tas joprojām var būt redzams un pieejams parakstīšanai citiem dalībniekiem.

5. Lai izdzēstu dokumentu visiem dalībniekiem, spiediet pogu “Dzēst visiem”.

6. Apstipriniet darbību, spiežot pogu “Dzēst visiem”.

Piezīme: dokuments tiks dzēsts visiem dalībniekiem. Šī darbība ir neatgriezeniska, un to nevar atsaukt.


Lai izdzēstu jau parakstītu dokumentu

7. Ja visi dalībnieki jau ir parakstījuši dokumentu, jūs varēsiet izdzēst dokumentu tikai no sava konta. Lai to izdarītu, atkārtojiet 1. un 2. darbību un spiediet pogu “Dzēst tikai man”.

8. Apstipriniet darbību, spiežot pogu “Dzēst”.

Piezīme: dokuments tiks dzēsts no jūsu konta, taču tas joprojām var būt redzams un pieejams citiem dalībniekiem. Dokumenta dzēšanas darbība ir neatgriezeniska, un to nevar atsaukt.

9. Ja kāds ielūgtajiem dalībniekiem jau ir parakstījis dokumentu, taču jūs vēlaties noņemt dokumentu no atlikušajiem dalībniekiem, kuri to vēl neparakstīja, spiediet uz pogas “…” blakus dalībnieka vārdam un “Noņemt dalībnieku” sadaļā Nr. 3 “Dalībnieki”.


Lai izdzēstu vairākus dokumentus

10. Lai izdzēstu vairākus dokumentus, dodieties uz dokumentu saraksta lapu, atlasiet dokumentus, kurus vēlaties izdzēst, un spiediet pogu “Dzēst”.

11. Ja atlasītos dokumentus visi dalībnieki jau ir parakstījuši, atlasīto dokumentu grupu varēsiet izdzēst tikai sev.

12. Apstipriniet darbību, spiežot pogu “Dzēst tikai man”.

13. Ja daļu vai visus atlasītos dokumentus joprojām nav parakstījuši citi dalībnieki, tad šādā gadījumā jūs varēsiet izvēlēties izdzēst atlasīto dokumentu grupu tikai sev vai sev un citiem dalībniekiem.

14. Ja atlasīto dokumentu grupā jau ir parakstīti dokumenti, tad tādā gadījumā jūs varēsiet redzēt informāciju, kuri dokumenti tiks dzēsti jums un visiem citiem dalībniekiem un kuri paliks pieejami citiem dalībniekiem, bet tiks dzēsti no jūsu konta.

Piezīme: dokumentu dzēšanas darbība ir neatgriezeniska, un to nevar atsaukt.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties