Kā izdzēst jau augšupielādētu dokumentu?

Jūs jebkurā laikā varat izdzēst dokumentus, kas jums vairs nav nepieciešami. Ja esat dokumenta īpašnieks vai jums ir piekļuves un dokumentu pārvaldības tiesības, varat arī izdzēst dokumentu no citu uzaicināto dalībnieku kontiem, ja viņi to vēl nav parakstījuši.

Lai izdzēstu dokumentu

1. Atveriet dokumentu no dokumentu saraksta lapas.

2. Spiediet uz pogas "Dzēst", kas atrodas darbību joslā lapas augšpusē.

3. Apstipriniet darbību, brīdinājuma logā spiežot uz pogas "Dzēst". Piezīme: šī dokumenta dzēšanas darbība ir neatgriezeniska, un to vēlāk nevar atsaukt.

4. Ja vēlaties izdzēst dokumentu ne tikai no sava konta, bet arī no visiem citiem, pārliecinieties, ka ir atzīmēta izvēles rūtiņa “Es vēlos liegt piekļuvi šim dokumentam arī visām citām personām.”

Piezīme: ja jūs neatzīmēsiet šo izvēles rūtiņu, dokuments tiks izdzēsts tikai no jūsu konta un joprojām būs pieejams cilvēkiem, ar kuriem tas tiek kopīgots. Šī opcija ir pieejama tikai tad, ja dalībnieki dokumentu vēl nav parakstījuši. Ja dokuments ir parakstīts, jūs to nevarēsiet izdzēst no šīs personas konta.

5. Ja daži no ielūgtajiem dalībniekiem jau ir parakstījuši dokumentu, taču jūs vēlaties noņemt dokumentu no atlikušajiem dalībniekiem, kuri to vēl neparakstīja, spiediet uz pogas “…” blakus dalībnieka vārdam un “Noņemt dalībnieku” sadaļā Nr. 3 “Dalībnieki”.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties