Google Chrome paplašinājuma un e-paraksta ierīces draiveru instalēšana macOS lietotājiem

Šajā pamācībā parādīsim, kā uzstādīt Dokobit pārlūka spraudni un e-paraksta ierīces draiverus Google Chrome lietotājiem macOS operētājsistēmā.

Chrome paplašinājuma uzstādīšana

1. Lejupielādējiet Google Chrome paplašinājumu, kas ļauj parakstīties un identificēt sevi ar e-parakstu, šeit.

2. Palaidiet lejupielādēto instalēšanas failu un sekojiet instalēšanas programmas soļiem. Instalācijas programma jāpalaiž, izmantojot administratora tiesības.

3. Pēc veiksmīgas instalēšanas pārlūks tiks automātiski restartēts, un jūs sagaidīs Dokobit paplašinājuma drošības logs. Spiediet uz “Pievienot paplašinājumu”, lai to iespējotu.

4. Tiks atvērta Dokobit sistēmas testa vietne, un tā pārbaudīs, vai programmatūra ir gatava lietošanai. Ja vietne neatveras automātiski vai jūs aizvērāt logu, varat to manuāli pārbaudīt šeit.

5. Zemāk redzamais statuss norāda, ka programmatūra ir instalēta veiksmīgi. Tagad jūs varat sākt lietot Dokobit portālu.

6. Ja Dokobit sistēmas pārbaude nevar atrast paplašinājumu, pārbaudiet, vai paplašinājums ir pārlūka paplašinājumu sarakstā. Chrome loga augšējā labajā stūrī spiediet uz izvēlnes pogas, pēc tam izvēlieties “Vairāk rīku” un pēc tam “Paplašinājumi”.

7. Ja paplašinājums ir sarakstā, pārliecinieties, ka tas ir ieslēgts.

8. Ja sarakstā nevar atrast Dokobit paplašinājumu, varat to instalēt no Google Chrome Store. Atverot šo lapu, spiediet uz "Pievienot Chrome".

9. Kad parādās jauns dialoglodziņš, spiediet uz “Pievienot paplašinājumu”.


Viedkartes un USB marķierierīces draiveru instalēšana

10. Ja sistēmas testēšanas laikā rodas zemāk norādītā kļūda, jums būs jāinstalē e-paraksta ierīces draiveri.

11. Viedkaršu un USB marķierierīču draiveri atrodami šeit vai zemāk sadaļā "Sistēmas pārbaude". Atlasiet valsti, kas izdevusi eID, atlasiet eID veidu un spiediet “Lejupielādēt”.

12. Kad viss ir instalēts, restartējiet pārlūku un sāciet lietot Dokobit.

13. Ja sistēmas tests brīdina, ka trūkst e-paraksta programmatūras, vēlreiz palaidiet lejupielādēto instalēšanas programmu.

Svarīgi: Pārliecinieties, ka instalēšanas programma tiek palaista ar administratora tiesībām.

Joprojām nepieciešama palīdzība? Sazināties Sazināties